Joan Pera en el Teatre Condal

Joan Pera es sinónimo de teatro, y sinónimo de comedia. Así que si estás pensando en ir al teatro, ves a ver la última obra de Joan Pera, y seguro que no pararás de reir.

En esta ocasión, Joan Pera actúa en la obra “Oscar. Una maleta, dos maletas, tres maletas” dirigida por Abel Folk. ¿Te preguntas cuál es el argumento de la obra? Pues básicamente trata de un empresario rico, sin quebraderos de cabeza, el cuál ve interrumpida su estabilidad por culpa de su hombre de confianza que irrumpe en su casa para exigirle un aumento de sueldo para casarse con su novia, la cuál es la hija del empresario. Como en todas las obras de Joan Pera, el lío y el caos está asegurado 🙂

El reparto lo completan Lloll Bertran, Mont Plans, Miquel Sitjar, Mireia Aixalà, Damià Plensa, Eva de Luis, Anna Azcona y Aliou Danfa.

Joan Pera - Teatre Condal

Teatro: Óscar, una maleta, dos maletas, tres maletas

Lugar: Teatre Condal
Dirección: Avenida Paralelo, 91
Precios: de 18 a 27 euros
Venta de entradas: Telentrada

Te puede interesar

Categorías

Ocio

Absolut BCN

Perfil de administración de Absolut Barcelona.

25 comentarios

 1.   M José Díaz dijo

  És urgent,
  Demà 3 de maig a les 21,30 els meus sogres aniran a veure l’obra. És el regal de 50 ANIVERSARI DE CASAMENT. Es diue MARCEL·LÍ I TRINI i s’asseuran a la primera fila. Es pot fer alguna mena de comentari en acabar l’obra?
  Sé que és tard però no hi he pensat abans. Suposo que els faria molta il·lusió que es digués alguna cosa d’ells a l’escenari. si no és possible, cap problema. Ens seguirà encantant Joan Pera
  M. José

 2.   nuria osó dijo

  Hola, som la nuri, la monica i el Jordi. El nostre pare el dia 17/9/07 fa 70 anys
  encara que el seu aspecte sigui bastant seriós, es divertit i li agrada les sorpre-
  ses, porta ulleres, té cabell blanc i diuen que te semblança amb el actor america Steve Martin. Ens agradaria que ……, tú mateix.
  El dia 19/07/07 venen a veure´t, es diu Jordi i la mare Nuria, estarán a Platea
  Fila 12, seients 1 i 2.

  Moltes Gràcies.

 3.   miquel verdaguer turro dijo

  Aquest es un missatge per Sr Joan Pera en persona. Es personal i intransferible .Hola. Soc un professor de Girona. Vaig estar a veura la seva obra de les maletes el dia 14 de setembre. Soc un seguidor seu, m’encanta la seva manera d’actuar. He tingut una història delicada, el meu pare mort de cancer, desprers de vuit mesos la meva parella te un desmai i acaba en un llit en estat vegetatiu i la meva derrera parella és la doctora que havia cuidat la parella anterior. Penso que seria un bon tema per plantejar el tema de l’eutanasia en una obra de teatre. Em caldria parlar amb algun director de teatre per plantejar el tema o fins i tot si vostè en pogués donar algun cop de mà. Crec que hauriem de sensibilitzar la societat amb aquest tema del qual els polítics no en volen saber res de res. Hi ha molta gent que si troba o si pot trobar. Se que vostè és una persona molt sensible, em consta per les seves actuacions, i tambe m’agradaria conèixre’l en persona. Si cal podem quedar i parlar sobre el tema i així ens coneixem. Espero noticies seves

 4.   Mª Dolors Dalmau dijo

  Hola, soy Mª Dolors, y el próximo sábado día 06/10 en la sesión de las 22 horas, vendre a ver la obra. Lo hare en compañia de mi marido, mi mejor amiga Mari y su esposo Juan.
  Ellos el sábado cumplirán sus 23 años de matrimonio.
  Me gustaría que recordaran de una forma especial esa noche, podeis dedicarles ………….., se lo merecen son dos personas maravillosas.
  Estaremos en platea, fila 9, asientos 11, 13, 15 y 17.
  Muchas gracias

 5.   Ferran Gracia dijo

  Hola, soc en Ferran, y el proper divendres dia 19/10/07 vindré amb els meus pares, germana i dona s veure l’obra i aixi acabar de cel.lebrar l’aniversari de la mama, que fa 75 anys.
  M’encantaria li dediquesi-ho un parell de paraules. Estarem a la fila 6, seients 1, 2, 3, 4, i 5

 6.   Cristy Campoy dijo

  Hola JOAN he conseguido entradas 24hrs antes de la FUNCIÓN y estoy realmente contenta…MUCHISIMO….
  sería fantástico que nos dedicaras 1 broma o un segundo maravillosos de tu genial humor, vendré con una persona que nunca ha podido verte actuar y espero lo pase de fábula.
  Estaremos en la fila 2, numeros 20,22.

  UN saludo de mi família y
  Recuerdos a IVAN.P mi querido amigo de la infancia
  1 un fuerte abrazo
  Gracias
  Cristy

 7.   Belén dijo

  Hola, Em dic Belén i sóc una gran admiradora de Joan Pera, des de ben joveneta, i voldria fer-li un sucgeriment. Seria genial que fecin totes les seves obres en DVD i a la venta a qualsevol hipermercat n’estic convençuda que tindria una gran acollida entre tots els seus admiradors, que no són pocs. Una forta abraçada, Belén. Gràcies.

 8.   Mª JOSE dijo

  Hola, em dic MªJose sóc una gran admiradora de Joan Pera fem una sortida el dia 6 de gener 2007 un grup de gent de un poblet petit de 200 habitants de la Terra Alta que es diu Prat de Comte podria ser nombrat el poble al final de l’obra gràcies.

 9.   JAVIER VALLEJO GONZALEZ dijo

  Hola Joan, demà divendres 23 de novembre aniré amb la meva dona a veure la teva obra a les 22 hores. Es el seu aniversari, fa 39 anys i es diu Laura Sanz, per si la pots felicitar.

  Moltes gracies.

 10.   M.Carme Pascual Roca dijo

  Hola Joan,
  Demà dissabte dia 24 a les 10 de la nit vindran a veure’t la meva mama Anna Maria i la meva germana Gemma. Els hi he tret entrades perquè tenen moltes ganes de passar una bona estona rient i disfrutant i els he recomant que et vinguessin a veure. La meva germana viu a Moscú i està aquí només uns dies i la meva mama està impedida de les cames i li costa molt caminar, ho fa amb croses, però ha volgut fer l’esforç per poder venir al Teatre. Veig que et diuen la fila, la seva és la 4.
  Espero continuar gaudint de la teva presencia en els escenaris. Ets ja com un més de la famílis. Una gran abraçada. M. Carme

 11.   Laura de Bertomeu Sala dijo

  Hola, sóc la Laura i el dia 29 de desembre aniré a la sessió de les 18.30 a veure-us, tinc moltes ganes. De fet és un regal que li faré al meu marit que el dia 28 haurà fet 36 anys, és un sant inocent!!! I a més a més el dia 29 també és el seu sant (es diu David Granados) M’agradaria demanar-vos a veure si el podeu felicitar!! Moltíssimes gràcies. Laura.

 12.   mari carmen dijo

  Hola me dic mari carmen

  Avui dia 05/12 anire amb la meva parella a la sessio de les 21’30, es diu David y no ha vist mai cap obra de teatre, espero impresionar-lo amb aquesta que m’han dit que es molt bona, estarem a la fila 2, seients 13 i 15, se li podria preguntar si l’hi ha agradat?

 13.   Ramon Martin dijo

  Hola em dic Ramon, demà diumenge 23 anire a veure la obra amb la meva parella i una parella d´amics, Avui és el cumple d´un d´ells. Es diu Jordi, estarem a la fila 5 li podrieu felicitar. Moltes gràcies.

 14.   Roser dijo

  Hola em dic Roser i el dia 4 de gener anem tota la família a veure l’obra som 19 persones. És un regal del tió i per celebrar que la meva mare(Rosa) va fer 80 anys l’1 de novembre i el meu sogre(Josep)70 el 21 d’agost. Estarem a la files 5 I 6. Si és possible m’agradaria que els felicitéssiu. Moltes gràcies.

 15.   Júlia dijo

  Hola, soc la Júlia i demà día 14 per la nit a la sessió de les 21:30 anem la familia amb la iaia María, que el divendres día 15 fà 79 anys, a veure la teva obra que ens agrada molt. Es el nostre regal d’aniversari.
  M’agradaria demanar-vos a veure si la podeu felicitar!!
  Li faría molta il.lussió. Estarem a la fila 6, seients: 11,13,15 y 17.
  ¡¡¡ Moltes gràcies !!!!!

 16.   GABRIELA dijo

  Hola Joan:
  El dia 14 de març et venim a veure la meva filla Vanessa i jo. Estem a la fila 2 butaca 5 i 7.
  He passat per dificultats, però sempre he estat acompanyada dels dos fills que tinc: l’Albert 18 anys, i la Vane de 28.Ells han estat el meu motor per sobreviure.
  Tenim molts bons records teus, et varem venir a veure 3 vegades a “La Extraña Pareja”, llavors el meu fill tenia 11/12 anys i es va aprendre l’obra sencera (la tenia en vídeo), el dia que hem veien una mica tristona, es posava davant meu i m’escenificava l’obra, la meva filla i jo ens rodaven les llàgrimes de tant riure. Aquesta vegada ell no pot venir per que estudia fora.
  Vull que sapiguis que sempre has estat com una bufada d’aire fresc a casa nostra.Et seguim amb tot el que fas.
  Trebatllo 11 hores seguides i quant arribo a casa sols tinc ganes d’anar a llit, però els dimarts son sagrats, per veure’t a “13 anys i un dia” Gràcies per fer-me riure.
  M’agradaria si poguessis saludar a la meva filla Vanesa, (es morirà de vergonya però tindrà un gran record) que m’acompanya, se que fa un esforç, però tan ella com jo t’adorem, ens ho passem molt i molt bé, amb tu.
  Gràcies per existir.
  Gaby.

 17.   ANGELA dijo

  ESTOY BUSCANDO DONDE ACTUA JOAN PERA ( Y TODOS SUS COMPAÑEROS DE EQUIPO )CON SU FANTASTICA OBRA OSCAR 1MALETA 2MALETAS 3MALETAS
  QUIERO REGALARLE A MI MADRE (QUE CUMPLE 70 AÑOS PERO QUE ESTA COMO UNA ROSA ) Y A MI HERMANO LA ENTRADA PARA QUE GOCEN DE ESTE ESPECTACULO Y SI LO CONSIGO YO Y MI FAMILIA (CON NIÑOS INCLUIDO YA GRANDECITOS ) NOS APUNTARIAMOS POR QUE ME HAN HECHO TANTA PROPAGANDA Y TAN BUENA QUE CREO QUE NO PUEDO , NO DEBO PASAR SIN VERLA OS AGRADECERIA QUIEN SEPA DONDE ACTUAN POR FAVOR, POR FAVOR ME LO NOTIFIQUEN LO ANTES POSIBLE GRACIAS

 18.   Ester dijo

  Benvolgut Joan Pera,
  sòc l’Ester i tinc 12 anys. De gran m’agradaria dedicar-me al teatre. Sòc una gran seguidora teva i de la Lloll Bertran. Per això ja feia temps que tenia ganes d’anar a veure l’obra de teatre Òscar una maleta, dos maletes, tres maletes. Però resulta que no vaig arribar a temps d’agafar entrades per anar -vos a veure al Teatre Condal. Quan em vaig assebentar de que farieu bolos i que anirieu al poble dels meus avis, Cubelles, vaig anar una setmana abans a comprar entrades per a tota la meva família i esperava amb neguit el dia de la vostra representació, el 16 d’agost del 2008. El que no esperava jo es que 4 hores abans de la funció hem vingues a visitar una senyora “gastroenteritis” i passar-me tarda i nit amb vómits i mirant el rellotge com s’acostava a l’hora en que començava l’obra i s’esfumaven les meves possibilitats i les de la meva família de veureus.
  Per això m’agradaria saber a quins altres pobles anireu a representar l’obra Òscar una maleta, dos maletes, tres maletes.Ja que als meus pares els agradaria fer realitat el meu gran somni.
  Moltes gràcies per la vostra informació.

 19.   Cristina dijo

  Hola me llamo Cristina.
  Para ser sincera no conocía a Joan Pera y no suelo ir mucho al teatro, siempre me ha gustado más ser intérprete que espectadora.
  Fui a ver Óscar, 1 maleta , 2 maletas, 3 maletas y no paré de reirme en tdo el tiempo. La obra está muy bien y los actores son increíbles. A partir de ese momento, siempre que voy a tener tiempo libre busco a ver si actua por aqui y puedo ir a verlo.
  Sólo quería felicitaros.Enhorabuena!!!!!

 20.   petro dijo

  yo iria pero vale muxa pasta

 21.   heavy dijo

  hola joan pera soc lidia i toni ens encanta les obras que fas t´estimem molt cuntinua ets el millo

 22.   m. jose monfort serrano dijo

  hola joan, soc la m. jose monfort, els he regalat unes entrades al meu germà i la meva cunyada per aquest dijous dia 16 de juliol.
  Els dos cumpleixen 50 anys i he pensat que sería divertit si puguesis fer algun comentari sobre ells al acabar l´obra de teatre.

  Moltes gracies i espero que continuis fent comedies que ens facin desconectar de tant en tant de la vida real, que sobint es masa dura.

  UN PETÓ MOLT GRAN.

  M. JOSE

 23.   Nuria dijo

  HOLA Joan.Em dis Nuria. Aquest estiu vaig tenir la sort de coneixet a Camprodon. Vaig venir a veuret amb el meu fill Jordi a la masia que feieu les estades de teatre.Tenia moltes ganes de coneixet, i la veritat es que ets una persona molt amable, simpatic i tens una paciencia de Sant. Ets meravellós. El meu fill va al.lucinar quan li vas dir que vingues a veuret al teatre i ara cada dia em demana que vinguem a veuret. Et felicito per tots els teus exits que no son pocs i et desitjo que continuis sempre amb molta feina i que sempre siguis tan fantastic. Una abracada molt forta meva i den Jordi.
  MOLTS PETONS RODONS BUFONS
  NURIA I JORDI DE CAMPRODON.

 24.   Neus dijo

  Hola!

  Visc a Lleida. He vist totes les obres de’n Pera i no em voldria perdre aquesta. Abans d’anar a Barcelona, però, voldria saber si vindrà a fer l’obra a Lleida, ara que tenim una llotja preciosa.
  Molts petons
  Neus de Lleida

 25.   Neus dijo

  Em referia a l’obra “La doble vida de’n John”.
  Gràcies.

Escribe un comentario