Playas nudistas en Barcelona

naturismo

Recientemente se ha celebrado el “Día sin bañadores” en toda España promovida por las asociaciones naturistas y con el objetivo de reivindicar el nudismo frente a los prejuicios. En Cataluña se denominó “Día de la desnudez social”. Un buen momento para apuntar las playas nudistas de Barcelona donde se puede disfrutar del verano sin ningún tipo de barrera entre tu piel y el sol.

En la Mar Bella, en la Villa Olímpica, el nudismo está completamente autorizado, es más, está señalada como playa naturista. Es una playa urbana, de casi 400 metros, con aguas tranquilas y que generalmente suele estar limpia. En la misma Barcelona, está también la playa de San Sebastia, ubicada al final de la playa de la Barceloneta, y aunque naturista, se ven menos practicantes de la sana afición de tomar el sol desnudos.Sí que es un lugar donde se reunen los surfistas, naturistas o textiles.

Fuera de la capital, hay playas naturistas autorizadas en Calella, por ejemplo, donde se ubica las muy recomendables arenas de La Vinyeta o la Roca Grossa. Los amantes del naturismo también disfrutarán sin duda en la Punta de Les Coves en Sitges, donde están las calas de Desenrocada y L’Home mort, en Mataró o en Sant Pol.

Te puede interesar

Un comentario

 1.   Just Roca i Duran dijo

  La major part de les platges són en realitat una reserva exclusiva per a persones que es banyen o que s’hi estan amb banyador, peça que curiosament no usen a la seva llar. Per acabar de demostrar que en realitat no passen de ser reserves exclusives per a qui mantingui el costumisme de rel moral predominant “s’autoritzen” o es “toleren” alguns guetos. Alguns d’aquests, com l’esmentat de la Mar Bella hi anuncien la seva funció de mantenir-hi recloses totes aquelles persones que vulguin prescindir de roba de bany, com fan a casa quan els ve de gust, si els repressors familiars no els ho impedeixen. Proveu de banyar-vos nus o nues fora de la “reserva” i veureu com públic i autoritats us hi dirigeixen. Per tant no és un lloc pròpiament voluntari, la major part és un gueto obligatori que té la funció de mantenir les zones exclusives netes de nuesa.

  Per aclarir-ho del tot analitzem si fora tolerable que la major part de les platges foren per persones de pell blanca i les d’altres ètnies més fosques o dubtoses haguessin d’anar-se’n a platges senyalades o tolerades.

  La qüestió és que és possible conviure amb tolerància i respecte, tot i l’ètnia o tot i voler usar peces de bany o no. D’altra banda, si no trobeu adequat foragitar un membre de la família, una amistat o una persona pel fet de ser d’una altra ètnia, com és possible que es vegi bé de foragitar del seu costat una persona pel fet de voler prescindir del banyador?
  No hi ha respecte ni tolerància

  Tanta vergonya o inseguretat pot tenir una persona d’una altra ètnia si, per aquest fet l’insultessin, l’agredissin o la desterressin al gueto, com els pot passar a les persones que volen mantenir-se nues. Aquestes sovint cerquen la tranquil·litat del gueto que els han “assignat” o que la societat discriminatòria els “tolera”.

Escribe un comentario